Home » Blandet » Barnesikre hjemmet

Barnesikre hjemmet

He he he… på en måte så kan det jo høres ut som om man ønsker å sikre sitt hjem mot barn 😛
Men neida, det er ikke det jeg mener – jeg mener å gjøre hjemmet trygt for barn å utforske og bevege seg i. Og det finnes så mange smarte løsninger som hjelper deg med akkurat dette. 😀

barnesikring
Behov for barnesikring?

De små og enkle løsningene er barnesikring på blant annet skuffer og skapdører, og da er spesielt kjøkkenet, badet og vaskerommet viktig for her oppbevarer vi gjerne sterke såper og rengjøringsmidler samt medisiner, og alle disse midlene kan skade barna alvorlig og for livet. De litt større sikkerhetsanordningene er barnesikring på trapper, dører, vinduer, møbler og slikt. Alt må sikres for at barna skal være trygge og beskyttet. Alt fra Dører & vinduer, trapper, skuffer og skap og store møbler som kan velte til peis, varmeovner, komfyr og stikkontakter.

Jeg er så glad for alle disse produktene som finnes på markedet, men en ting som faktisk irriterer meg litt er prisene.

hjemmelaget eller kjøpt
Hjemmelaget fungerer da like bra…

Neida, for all del, ingen pris er for høy for at mitt barn skal være beskyttet og sikret. Men når man går i butikken for å kjøpe en barnesikringsanordning til for eksempel kjøkkenskapet og man må gi nærmere 60 kr. for en liten plast dings som sørger for at barnet ikke klarer å åpne døren, da blir jeg litt provosert. Det hadde da holdt i massevis å kreve 20 – 25 kr., for ingen skal komme å fortelle meg at det koster mer enn det å produsere den lille dingsen.

Det får meg jo til å lure litt også. Hva slags person er man egentlig når man faktisk er så pengegrisk at man krever overpris på et produkt som sikrer BARN?

Kategorier