Home » Blandet » Utetid.

Utetid.

Det er sommer og det er om å gjøre åbruke så mye tid en kan utendørs. Vi går mye på tur, så langt de små bena til barna klarer.

De elsker å være med ut i marka. Undersøke ting de finner, springe rundt – med de knell og fall det innebærer. En av de tingene de liker er å klatre. De er jo ikke gamle, men er begynt å utfordre seg selv, og klatrer opp på steiner og hauger. Innimellom prøver de seg på trær, men de er nok ikke helt der enda 🙂

Vi funderer på å lage en liten, men overkommelig, hinderløype hjemme. En fin utfordring for små kropper. Noe enkelt, men funksjonabelt. Tror vi kan klare finne alt vi trenger på bygghjemme.

I tillegg driver vi å søker informasjon om aktiviteter i skog og mark for barn. Etterhvert som de blir større kan det være greit. Den norske turistforeningen har en egen avdeling for barn. Får følge med der etterhvert.

Kategorier