Home » Blandet » Gjør opp status.

Gjør opp status.

Høsten er tid for litt refleksjon og opprensking for meg. Da ser jeg på halvåret som har gått, og hva som vi kanskje må endre på, samt at høst – og vinterklær gås gjennom. Barn vokser alt for raskt! Takk og lov for nettsider, som for eksempel Sportamore. Det gjør en del handling atskillig enklere.

Siden sist har jeg tenkt mye på den artikkelen fra aftenposten som jeg linket til i en post i forrige måned. Lurer på om jeg er en slik mor? En som prøver å være perfekt men med det sliter ut både meg selv og familien… Uansett; jeg har tenkt endre litt på en del ting, og innse at enkle løsninger ikke trenger være noe dårligere enn andre inni mellom. Har tenkt begynne med middagen. Syns det går mye tid til matlaging. Den tiden kunne vært brukt til andre ting. Kom over denne artikkelen, Fin plass å begynne i det små med forenklinger.

Har du som jeg hatt dårlig samvittighet for å ikke bruke all tid til barnas beste? Vell, da har vi en jobb å gjøre! Glade mødre er også til barnas beste 🙂 Hva med å ta den avisen du har lyst å leşe mens barna krangler om legoklossene? Du vet jo at de vil løse det til slutt. Er du med?

 

 

 

Kategorier