Home » Blandet » Høst og vått

Høst og vått

Høsten er her og barna vokser som fy! Igjen er jakten på nye uteklør i gang. Siden barn vokser så raskt ser vi ikke poenget med dyre merkeklør og slikt. MEN – utedressene mæ være av god kvalitet. Har bestilt Reima sine (Kiddo Pleiades) denne gangen. Mulig det kan berge timene utendørs 😉

Mens jeg nå satt her på nett har jeg lest nyheter. Morshjertet gråter over all elendighet det er i verden. Alle barna som vokser opp med sult og krig. Jada vet det høres klisjeaktig ut, men ikke mindre sant likevel. Da var det en god nyhet å komme over litt om barn som får hjelp, bla gjennom Redd Barna. Vi kjenner alle til dem, men vi gjlr kanskje ikke nok? Så i dag har jeg bestemt at vi i denne familen skal gjøre noe. I første omgang i nærområdet hvis det er mulig… skal sjekke det nærmere utover uken.

 

Kategorier