Home » Blandet » Bruk hodet!

Bruk hodet!

Da er julen over, og et nytt år står for døren. Både vi voksne og ungene har storkost oss hele julen, både hjemme og på besøk hos familien rundt omkring. Idag, på årets siste dag, er vi så heldige å ha skyfri himmel og snø, så da bærer det avgårde på skitur.

Men dette er også en dag man må huske å bruke hodet. En ufattelig stor sum blir brukt på fyrverkeri hvert årm, og hvert år er det dessverre også mange som skader seg. Så skal du sende opp fyrverkeri, så bruk hodet! Bruk skikkelig vernebriloler, ikke vær besruset, og lær ungene hvordan de sikkert kan bruke fyrverkeri!

Og husk at det er svært mange kjæøedyr (og ville dyr og fugler) som er vettskremte denne kvelden/natten, så fyr av fyrverkeriet så nærme kl 24 som mulig. Det er ingen vits i å begynne å skyte opp allerede på ettermiddagen, da er jo hele vitsen borte. det er et nytt år som skal feires, og det begynner klokken24!

Vi vil ønske alle våre lesere et riktig Godt Nytt År, så håper jeg vi sees i 2015.

Kategorier