Home » Hverdagen » Slik underholder du barna på lange bilturer

Slik underholder du barna på lange bilturer

Lekebil på kart

Nå har han begynt å skru på bilen selv. Det er noe slark i forgasseren, sier han. Jeg aner ikke, men han har kjøpt bildeler på nettet og står i garasjen nå. Jeg håper bare han vet hva han gjør. Vi skal på bilferie til Syd-Jylland og jeg har liten lyst til å få motorstopp på motorveien rett forbi Aalborg. Apropos. Langtur og barn i bil. Det blir fort krangling og uro i baksetet og det er kjekt å ha noe bedre å underholde dem med enn formaninger. Telle grønne eller blå biler, eller elbiler, kan man gjøre en stund, men de blir fort lei. Og alt som tar blikket bort fra veien ender med at de blir bilsyke. Den geniale løsningen jeg har funnet er lydbøker. Før pleide jeg å låne en bunke CD-er på biblioteket. Nå har vi fått blåtann på anlegget i bilen. Så jeg laster ned noen lydbøker på mobilen før vi drar og spiller dem av på bilstereoen.

Kategorier