Home » Blandet » Svømmebasseng i hagen?

Svømmebasseng i hagen?

På deilige sommerdager drømmer jeg om et svømmebasseng i hagen. Men på hustrige, norske sommerdager, hva skal man med svømmebasseng da? Faktisk kan det være helt topp, så lenge man har en badstu. Det finnes nemlig lite som er så deilig som å hoppe i vannet etter en lang økt i badstuen. Det er veldig populært å ha en badstu nær sjøen for ivrige helårsbadere. Se på denne nydelige, rosa badstuen på bryggekanten! For meg blir det nok mest aktuelt å installere en ny badstu, slik at svømmebassenget alltid er forfriskende. Om sommeren kan jeg ligge på bassengkanten og nyte paraplydrinker. Om vinteren kan jeg være den tøffeste isbaderen. En gang jeg var på et yogasenter forsøkte jeg å bade i sjøen i januar, og det ga et herlig rush å kaste seg ut i vannet før jeg kom meg opp igjen. Det beste var at det ikke kjentes kaldt ut da jeg kom opp, bare deilig.

Rosa badstu på bryggekanten.

Kategorier