Home » Blandet » Lei av kjøtt

Lei av kjøtt

Hender det av og til at du blir lei av å grille kjøtt dag inn og dag ut hele sommeren? Det ble i hvert fall jeg nå i sommer. Her gikk det i pølser og hamburgere hver gang solen stakk snuten frem. Unger med ketchup og sprøstekt løk i håret. Måker som skriker og prøver å stjele hamburgeren ut av hendene til minstejenta. Kjøtt til frokost, middag og kvelds. Det ble kanskje ikke fullt så mye kjøtt, men det ble for mye. Likevel har jeg, i likhet med mange andre, lyst til å grille så mye som mulig om sommeren. Det er jo noe med den stemninga da, sitte ute på terrassen eller i hagen og bare nyte livet fullt ut. Ekstra gøy er det nå du har en grill som kan hjelpe deg til å trylle frem de beste sommerrettene, både med og uten kjøtt.

Grillspyd med grønnsaker

Kategorier