Home » Blandet » Innkjøp av nye barneklær

Innkjøp av nye barneklær

Ungene mine vokser konstant. Av og til føles det faktisk som de er helt ute av kontroll. Jeg kjøper stadig vekk nye klær til dem, og de bruker klærne et par ganger før de er blitt for små. Og de klærne de ikke vokser ut av i løpet av kort tid, klarer de å ødelegge. Jeg vet jo at det er sånn med unger. De er jo ikke til pynt, så de bruker både seg selv og klærne sine aktivt. Vanligvis bruker jeg å ta ungene med i bilen, suse av sted til nærmeste klesbutikk og kjøpe det vi trenger. Men nå er bilen på verksted, måtte nemlig ha nye Coilovers, så da ble det buss på oss. Måtte nesten gjøre en helaften av hele greia, for det er sannelig ikke bare bare å ta buss med to unger til byen en ettermiddag, altså.

Gutt som leker med løv

Kategorier