Home » Blandet » Trygg mat for de små

Trygg mat for de små

Hvor bevisst er du egentlig på hva barna dine får i seg? Et sunt og balansert kosthold er selvfølgelig bra for oss alle, men spesielt for en kropp som er i rask utvikling. Og det handler ikke bare om å ikke spise for mye sukker og fett. Det handler like mye om å få i seg de riktige mengdene av forskjellige vitaminer man finner i ulike typer mat. Mange barn rammes av såkalte livsstilssykdommer tidlig i livet, og dette er et problem det er lett å unngå om man bare er bevisst på det. Men med et variert og næringsrikt innhold i kjøleskapet og riktig Kjøkkenutstyr vil du kunne gi barnet ditt gode og trygge matopplevelser. Og hvis du vil unngå den klassiske perioden senere i oppveksten hvor alle grønnsaker er ekle bør du få til en god rutine på å spise dette først som sist.

Jente spiser melon

Kategorier