Home » Blandet » God drikke til maten

God drikke til maten

Alle gode middager blir enda bedre med litt god drikke til. Ikke bare kan alkoholen være med på å skape en hyggelig stemning, smaken kan også komplimentere smaken av maten på en veldig god måte. Med den rette kombinasjonen kan du virkelig trekke ut det beste fra både retten på tallerkenen din og drikken i glasset ditt. Mat smaker dessuten alltid litt bedre med litt promille. Pass bare på at du ikke drikker for mye om du virkelig vil nye måltidet, om du ikke vil gå glipp av de små nyansene i smaken. Det er fint å kunne kose seg litt iblant, så ikke la deg hindre av økonomien. Du trenger ikke vente til neste lønning med den romantiske daten din om du tar en tur innom Frogtail.no. Og på vinmonopolet kan du enkelt se hvilke typer drikke som passer til hvilke typer mat.

Et par spiser og drikker vin

Kategorier