Home » Blandet » Skal sette opp garasje

Skal sette opp garasje

Vi er så heldige her vi bor at vi har en rekke gode naboer vi er blitt gode venner med. Barna våre leker sammen og vi voksne har ofte sosiale treff. Både vi og nærmeste nabo har biler, men ingen garasje å beskytte dem i mot vær og vind. Norske byggeregler er blitt forenklet de senere år, så nå er det en smal sak å f.eks sette opp garasje på din egen tomt. Vårt lille «kose-prosjekt» de neste månedene blir å bygge en felles garasje over våre to naboeiendommer, med nok plass til både flere biler, samt boder for sykler, plenklippere etc. Naboen og jeg har ambisjoner om å småmekke litt på bilene, gjerne kombinert med høy rocke-musikk, et par pils og kvalitetstid borte fra kjerring og unger (sorry konemor!). Vi blir å slå verktøysamlingene våre i lag og se hva som fortsatt mangler. De siste, nødvendige verkøyene skal vi kjøpe hos Skruvat. Elsker at de har godt utvalg og gode priser!

Greit å få orden i sakene

Kategorier