Home » Blandet » Skal jeg gi barnet mitt sin egen mobil?

Skal jeg gi barnet mitt sin egen mobil?

Barnet mitt har begynt å mase om mobil, skal jeg gi han egen mobil? Det er nesten alle i dag mellom 9 og 16 år som har mobil og kun 9 % som ikke har det sier Medietilsynet. De fleste har også deksel på mobilen sin som du får tak i hos idealofsweden.no. Du kan matche og mikse motedeksel og telefon-lommebøker. Det er de yngste barna mellom 9 og 11 år som har hatt den kraftigst økning med å få mobil. I dag har mobilen blitt et verktøy. Det brukes ikke bare til å ringe og sende tekstmeldinger med lengre. Mobilen er f.eks. kamera, musikkspiller, spillkonsoll, kamera og opplysningskanal. Den brukes også til underholdning, læring og samt nye kommunikasjonsmuligheter. Jeg tror ikke jeg kan nekte barnet mitt mobil, men jeg kan gi han god veiledning om både negative og positive sider med det å være på nett. Kortere sagt lære barnet nettvett!

Bilde av barn med mobiltelefon

Kategorier