Home » Blandet » Røyk som ikke sjenerer barn i nærheten

Røyk som ikke sjenerer barn i nærheten

Noe som jeg har lagt merke til som ny trend i stedet for røyk med nikotin, er nemlig elsigg uten nikotin. E-sigaretter kommer som startpakke for nybegynnere eller som separate deler hvor du kan sette sammen ulike smaker. Jeg tenker ofte på barna som jeg har rundt meg, og dette er derfor viktig at de ikke får i seg farlig røyk. Det som er med e-sigaretter uten nikotin er at det ikke er til fare for folk rundt deg. Dessuten så lukter det godt og du kan røyke inne. Jeg synes dette er en fin form for å slutte å røyke, når man heller bruker e-sigaretter. Det er viktig at man ikke bare tenker på sin egen helse men også eventuelt barn som er rundt en som røyker. Det at det er nikotinfritt er en god start for veien mot røykeslutt!

En rosa e-sigarett.

Kategorier