Home » Blandet » God mat for de minste

God mat for de minste

Det er ikke alltid enkelt å lure i barn sunn mat, dessuten er det også viktig å ha et variert måltid og ikke alltid gå for pølse i brød. Det finnes så mange teknikker man kan bruke den dag i dag for matlaging til barna. Sous Vide er en vakuumaskin som blant annet har vekket stor interesse blant folk, og er verdt et forsøk. sous vide online finner du hos Kitchentime.no for fine priser. Sous Vide sørger for at det er samme temperatur i vannbadet for maten fra både utsiden og innsiden. Slik slipper ungene å vrikke seg på nesen fordi maten er brent på utsiden og rå på innsiden. Kortere sagt, så er maten du tilberedet jevnt varmet og maten blir mer saftig. Metoden er dessuten med på å hindre matsvinn, slik at du i samme slengen gjør noe godt for miljøet!

Et barn som spiser paprika.
En maiskolbe på tallerken.

Kategorier