Home » Blandet » Gøy å ta bilder

Gøy å ta bilder

Når man har barn så vil man jo forevige de deilige øyeblikkene man opplever sammen med dem. Jeg bestemte meg for å kjøpe Eos 600 for å kunne få stor valgfrihet på innstillinger jeg kan bruke for å oppnå best resultat. Det jeg opplever er at barna ofte gjør ting der og da, så det er greit å kunne ha et praktisk kamera for å forevige det spennende øyeblikket. Dette er noe jeg vet jeg kommer til å være veldig takknemlig for i framtiden. Det som irriterer meg noen ganger er at telefonen min går så fort tom for strøm, derfor er det alltid greit å ha noe annet tilgjengelig i veska. Det betyr at jeg kan forlate hjemmet med barna mine og vite at alt er i boks. Jeg kommer ikke til å gå glipp av et fint og minnerikt øyeblikk og det er en god tanke. Dette betyr også at jeg kan få laget gode fotobøker. Det jeg ikke skjønner er hvordan jeg ikke har tenkt på dette tidligere.

Dame tar bilde

Kategorier