Home » Blandet » Jobbe hjemmefra?

Jobbe hjemmefra?

Jeg har lenge tenkt på at jeg savner å tilbringe tid med min familie, og føler at barna vokser så raskt. Plutselig så er småbarnstiden over og de er klare for skolen. Jeg kjenner det gjør meg litt trist, så jeg har derfor begynt å se etter muligheter til å jobbe mer fra hjemme slik at barna kan være hjemme sammen med meg. En blogger vennine anbefalte https://adtraction.com/no som er en nettside som hjelper affiliates og annonsører til å samarbeide. På den måten kan jeg kanskje klare å tjene penger på denne bloggen samtidig som jeg får tilbringe mer tid med barna. Tenk å kunne jobbe fra sofaen ett par timer om dagen uten å miste altfor mye i måneds inntekt! Det vil nok ta litt tid før jeg er ordentlig etablert og rutinert, men tanken er veldig spennende og verdt ett forsøk!

Kategorier