Home » Blandet » Spill på barnas nysgjerrighet

Spill på barnas nysgjerrighet

Her i Norge har vi jo svært lange tradisjoner for å komme oss ut i naturen. Mange av oss husker hvordan vi ble dratt ut i skogen eller opp på fjellet i all slags vær, og det var ikke alltid like gøy. Min far sa alltid at det var bra for helsa å komme seg ut litt, og han hadde nok rett i det. Vil du at barna skal bli mer interesserte i å komme seg ut, kan du prøve å gjøre turene mer eventyrlige. Barn er jo nysgjerrige på det meste, og det er mye spennende man kan se når man er ute og går. Jeg gikk nylig til innkjøp av en ny kikkert fra Zeiss, og med denne kan vi studere dyr og fugler når vi er ute på tur. Det blir ofte til at barna krangler om å få bruke den. Det som overrasket meg med den, var at man kan se ting på ganske nært hold. Et ekorn i et tre bare et par meter unna ble fort veldig detaljert gjennom denne kikkerten.

Ekorn i tre

Kategorier