Home » Hverdagen » Er det lurt med all-inclusive?

Er det lurt med all-inclusive?

Vi sitter og ser på sydenturer og ser at det er store forskjeller på prisene. Jeg lurer på om det er nødvendig med all-inclusive på slike turer? Mannen mener det, siden vi har to barn som kan kose seg med så mye is de bare vil på hotellet, men jeg har jo også lyst til å traske rundt i solen og kanskje spise en del ute. Men det er nok ikke så nøye, så lenge det gir barna en ekstra trygghet. Vi har iallefall sjekka priser på lån for å se om det går rundt med en litt dyrere tur, for barnas skyld. Det skal bli godt i en hektisk hverdag og få lov til å komme seg bort fra hverdagslivet med jobb og barnehage. Tiden går så utrolig fort, og før du vet ordet av det er det nesten jul igjen! Nei! Nå skal ferien nytes!

Fly med sola i bakgrunnen

Kategorier